Kalusteovet

Kaipaatko muutosta keittiöösi tai kylpyhuoneseen? Ruiskumaalauksella vanhoista ovista tulee uudenveroiset ja tekee yleisilmeestä raikkaan. Vaivaton, edullinen sekä hermoja ja luontoa säästävä remontti kaikkien kalusteiden uusimiseen verrattuna. Värisävyjä on valittavanasi suositusta valkoisesta mihin tahansa unelmiesi värisävyyn. Maalina käytämme puolihimmeää katalyyttimaalia, joka kestää erittäin hyvin kulutusta. Ongelmana voi keittiössäsi olla, että muovikalvolla pinnoitetuista ovista alkavat ajan saatossa irtoamaan pintakalvot tai niiden väri ei miellytä. Mutta onneksi tähän löytyy ratkaisu: poistamme muovikalvot ja maalaamme ovet uuteen uskoon. Maalattavaksi käyvät kaikki kalustelevyovet sekä massiivipuisena koivu-, pyökki- ja mäntyovet.

HUONEKALUT

Kyllästyttääkö pöydän väri? Kaipaako hylly ehostusta tai nitiseekö kiikkutuoli? Saat vanhoille huonekaluille lisää käyttövuosia uudellenkäsittelyllä. Se onkin mainio ja luontoa säästävä vaihtoehto uuden hankinnalle. Maalaukset tehdään aina ruiskuttamalla.

Kodinpintaremontit

Kodin pinnat kuluvat jokapäiväisessä käytössä, eikä ihme, sillä vietämmehän sisätiloissa suurimman osan elämästämme. Vai kaipaako kotisi uutta väriä elämään? Tapetoimalla, maalaamalla ja muilla pintamateriaalien vaihdoilla kodistasi tulee viihtyisä ja mieltä rauhoittava.